"El dia dels esports" del colegio Mediterrània

Un día diferente que tiene como objetivo promocionar y dar a conocer las actividades deportivas que se practican en el centro durante el curso escolar.

Un any més, hem participat al “dia dels esports” de l’escola Mediterrània

El passat diumenge 17 d’abril vam estar col·laborant en el ja tradicional “Dia dels esports” que organitza l’Ampa de l’escola Mediterrània. Un dia diferent que té com a objectiu promocionar i donar a conèixer les activitats esportives que es practiquen al centre durant el curs escolar.

Com és habitual, el dia es va dividir en 2 categories: al matí partits i tornejos per al públic més infantil i a la tarda per als adults, tot això acompanyat per servei de bar amb begudes i entrepans durant el transcurs del dia.

Aquest any el bon temps ens va acompanyar i el sol va estar present durant tota la jornada, cosa que va ajudar que els partits s’allarguessin fins a les 5 de la tarda.

En l’edició d’aquest any van estar presents els següents esports: futbol, bàsquet, escacs, iniciació a l’esport, ping-pong, handbol i zumba.

Un plaer col·laborar en causes com aquesta que donen la possibilitat a qualsevol persona de practicar i conèixer nous esports.

Empresa associada