ACTIVITATS

- Serveis -

Extraescolars

 

Les activitats extraescolars són una alternativa ideal per al temps lliure que tenen els nens i nenes després de la jornada escolar. Gràcies a la gran diversitat d’activitats, cadascú pot escollir aquella que més li agradi i motivi.

Creiem que aquestes han de ser un espai lúdic i educatiu on es respecti el ritme de cada nen i es contrueixi un ambient de confiança i divertit on cada participant pugui aprendre de la manera més divertida: jugant.

Alguna de les activitats que realitzem als centres escolars són: futbol, bàsquet, dansa moderna, guitarra, iniciació als esports, escacs, informàtica, patinatge, tennis taula, manualitats, estudi assistit, música, anglès, etc.

Encara que tenim una llarga llista d’activitats, sempre estem oberts a noves propostes!

Aquest servei inclou la gestió per la nostra banda de tots els documents legals com són les inscripcions, cobraments a les famílies i la documentació legal de cada nen o nena inscrit.

Casals

 

Amb el Casal d’estiu busquem donar una resposta educativa i d’oci al temps lliure dels nens i nenes durant les vacances d’estiu.

A través d’un fil conductor (temàtica) que està present durant tot el casal, realitzem jocs, tallers, dinàmiques, sortides, excursions i una infinitat d’activitats que fan que des dels més petits fins als més grans gaudeixin de les vacances d’estiu d’una manera sana i divertida. Sempre posant l’accent en una educació a través dels valors com la solidaritat, el respecte, la igualtat o l’amistat.

Així, el temps lliure dels nens i nenes durant les vacances es converteix en un espai divertit on a part de passar-ho bé i gaudir, aprenen.

Colònies

 

Les colònies són una de les activitats que més agraden. És una experiència única en la qual els nens i nenes experimenten i viuen sensacions molt diverses gràcies al complet programa d’activitats que s’adapta i ajusta a cada estada: nombre de participants, dies d’estada, tipus de transport, edats…

El programa d’activitats de cada estada és flexible, les activitats són de tot tipus, aprofitant els avantatges d’estar allotjats en un entorn ple de naturalesa i on tampoc faltaran activitats que sempre triomfen com els jocs de nit, gymcanas i proves per tot l’entorn de la casa o la discoteca l’última nit!

Sempre atesos per un equip de monitors que vetllarà a tot moment perquè no falti res.

Campi qui jugui TV

TENS ALGUNA PREGUNTA? Contacta amb nosaltres
Marca aquesta casella si has llegit i estàs d'acord amb el nostre text d'Avis Legal i Protecció de Dades

Empresa associada