NOTÍCIES

Estigues al dia de tota l'actualitat

Festa dels esports: promocionant activitats saludables

El diumenge 15 d’abril es va realitzar a l’escola Mediterrània la 5a edició de la festa dels esports. Una jornada plena d'activitats esportives on tothom va participar en aquest dia que es promocionen les activitats saludables en família.

Read More

Ja ha arribat en Carnestoltes, el Rei dels poca-soltes!

El divendres 9 de febrer vam celebrar a les escoles aquest esperat dia on tothom es va disfressar de tot tipus de temàtiques. Vam veure disfresses de tot tipus: dracs, prínceps i princeses, pirates, personatges de dibuixos i pel·lícules...

Read More

Queden molt pocs dies per Carnaval…i en Carnestoltes ho sap!

Com cada any, durant la setmana de Carnaval, en Carnestoltes està ben atent per deixar a totes les escoles diverses consignes que hauran de complir tots els nens i nenes fins arribar al Carnaval

Read More

Festa major d’hivern a Sant Vicenç dels Horts

Dilluns passat, 22 de gener, va ser la festa d'hivern de Sant Vicenç dels Horts, dia festiu al poble. Per això, el divendres vam fer un dinar de gala al menjador, per celebrar l'arribada de la festa d'una manera divertida i diferent.

Read More

Festa tropical per começar el curs

Dimecres passat vam estar a la festa tropical que va organitzar l'Ampa de l'escola Anselm Clavé per "fer pinya" en aquest inici de curs que just ha començat fa tan sols uns dies.

Read More

Festa de la castanyada a l’escola Pompeu Fabra

Campi qui jugui va estar present a la festa de la castanyada que es va realitzar a l’escola Pompeu Fabra el passat 31 d'octubre.

Read More

Un any més, hem participat al “dia dels esports” de l’escola Mediterrània

El passat diumenge 17 d'abril vam estar col·laborant en el ja tradicional "Dia dels esports" que organitza l’Ampa de l’escola Mediterrània.

Read More

Comencem el tercer (i últim) trimestre!

Després de les esperades vacances de Setmana Santa (que segur que se us han passat ràpid), avui ha començat l'últim trimestre del curs.

Read More

Festa de Carnaval (Escola Mediterrània)

Divendres passat vàrem celebrar la festa de carnestoltes a l’escola Mediterrània. Després de fer la  tradicional rua pels carrers, vam celebrar al pati la festa de carnestoltes.

Read More

Empresa associada